Πώς να ξεκινήσετε (και να κάνετε) μια δίαιτα

Το μόνο που θέλουμε είναι να χάσουμε βάρος γρήγορα και να φτάσουμε στο βάρος που θέλετε γρήγορα, αλλά λίγοι άνθρωποι ξέρουν πραγματικά πώς να ξεκινήσουν και να κάνουν δίαιτα. Φαίνεται ασήμαντο, αλλά δεν είναι τόσο προφανές να ακολουθείτε ένα καθεστώς απώλειας βάρους για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα για να είναι αποτελεσματικό.

Συχνά αυτοσχεδιάζουν τις προσπάθειες, χωρίς να έχουν σχεδιαστεί και να ισορροπηθεί μια μέθοδος ή ένα πρόγραμμα φαγητού, επειδή η φορεσιά είναι κοντά, επειδή θέλετε να φτιάξετε όμορφη φιγούρα στο γάμο του ξαδέλφου της, για να φορέσετε τα ρούχα της περασμένης σεζόν. Όλοι οι εξαιρετικοί λόγοι που οδηγούν στη γρήγορη αδυνάτισμα δίαιτας, χάνουν βάρος σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ή ακολουθούν τις δίαιτες που στη συνέχεια εγκαταλείπετε στη μέση.

Το έκανες επίσης;

Μην εκπλαγείτε, εάν, μετά από όλες τις προσπάθειες που έχετε κάνει, σε λίγες εβδομάδες, επιστρέψετε στο παλιό αρχικό βάρος. Γιατί πρέπει να κάνετε τους λογαριασμούς με απόλυτη αλήθεια: είναι δυνατό να χάσετε βάρος γρήγορα, αλλά πιο γρήγορα να χάσετε βάρος πιο εύκολα το riprenderai. Και με τα ενδιαφέροντα! Ονομάζεται εφέ yo-yo, και αν δεν είναι η πρώτη δίαιτα που αντιμετωπίζετε, το γνωρίζετε πολύ καλά, γιατί είναι αυτή που βγαίνετε μέχρι σήμερα.

Αν από την άλλη πλευρά είναι η πρώτη σας φορά, tatuatelo: η απώλεια βάρους με το σωστό ρυθμό είναι πιο αποτελεσματική από την απώλεια γρήγορα και θα είναι πολύ, πολύ πιο εύκολο να το διατηρήσετε! Για να επαναλάβω αυτήν την ιδέα τόσο σημαντική, έγραψα αυτήν την ανάρτηση: για να εξηγήσω πώς να ξεκινήσετε και να κάνετε τη δίαιτα, πώς να το αντιμετωπίσετε, πώς να οργανώσετε και πώς να αποφύγετε τις παγίδες που κρύβονται, για να επιτύχετε τα αποτελέσματα που διορθώσατε και, ειδικά, για να το διατηρήσουμε.

Επειδή ακόμη και για να χάσετε βάρος χρειάζεστε μια μέθοδο. Σε αυτήν την ανάρτηση θα βρείτε 10 βήματα που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους σας (+ ένα δώρο πολύ χρήσιμο): Διαβάστε αυτήν την ανάρτηση στο κάτω μέρος, υπάρχει ένα σημαντικό εργαλείο δώρο.

Γιατί είναι καλύτερο να χάσετε βάρος την κατάλληλη στιγμή παρά να χάσετε βάρος γρήγορα

Όταν θέλετε να χάσετε βάρος γρήγορα, το πρώτο πράγμα που κάνετε είναι να στερηθείτε από το φαγητό. Ακόμα κι αν μοιάζει με την ιδιοφυΐα του αιώνα, σας διαβεβαιώνω ότι δεν είναι. Πράγματι …

Ονομάζουμε εφέ “Island of the Famous”: έχετε παρατηρήσει ποτέ ότι όταν ένας αγωνιζόμενος πολύ πιο αδύνατος, απομακρύνεται από το νησί και παρουσιάζει στούντιο, αφού μόλις μια εβδομάδα έχει ανακτήσει το βάρος που είχατε πριν ξεκινήσετε ;! Και αν δεν είναι ακριβώς το ίδιο βάρος, θα το ανακτήσει σε λίγες μέρες.

Η στέρηση του φαγητού δεν είναι ποτέ καλή ιδέα: το σώμα του ανθρώπου είναι ένα μηχάνημα τέλειο και εξαλείφει το καύσιμο του. Ο κύριος παίρνει όλους τους συναγερμούς της αυτοάμυνας και της αυτοσυντήρησης. Η ξαφνική έλλειψη φαγητού θεωρείται αμέσως ως κίνδυνος και όχι μόνο θα χαμηλώσει τη φρουρά και θα επιστρέψει στο φαγητό κανονικά, το σώμα σας θα αφομοιώσει όλα όσα έχει χάσει, είναι μόνο θέμα χρόνου. Έτσι λειτουργεί το εφέ του Island of the Famous: χάνετε 7 κιλά σε ένα μήνα; Κομπλιμέντι! Θα σας δούμε στο τραπέζι!

Έτσι, μια ιδέα πονηριά μετατρέπεται σε μπούμερανγκ. Για να χάσετε βάρος πραγματικά και τόσο ανθεκτικό, πρέπει να το κάνετε αργά, δίνοντας το χρόνο στο σώμα να εγκατασταθεί σε νέους ρυθμούς και να χρησιμοποιηθεί. Εάν τότε έχετε πάρει χρόνια για να επιτύχετε το βάρος που υπάρχει, ο εγκέφαλός σας θα κάνει τα πάντα για να σας επαναφέρει σε αυτό το βάρος, κάτι που γι ‘αυτόν είναι σωστό.

Οι αρνητικές επιπτώσεις της γρήγορης διατροφής

Και μην μιλάτε τότε για τις τρομερές συνέπειες της δίαιτας γρήγορα σε όλο το σώμα … Το πρώτο αποτέλεσμα του αρνητικού είναι η επιβράδυνση της γραμμής βάσης του μεταβολισμού. Το γρήγορο μεταβολισμό είναι απαραίτητο για την απώλεια βάρους. Εάν γνωρίζετε περισσότερα, διαβάστε το άρθρο Πώς να επιταχύνετε το μεταβολισμό σας.

Αλλά αυτό δεν είναι το μόνο αρνητικό αποτέλεσμα της δίαιτας γρήγορα, θα έχετε πολλά περισσότερα. Μεταξύ αυτών: στεάτωση (λίπος του ήπατος), το δέρμα χαλαρώνεται και τσαλακώνεται, δεν είναι αρκετά ελαστικό και δεν έχει χρόνο να συνηθίσει για τη μείωση του βάρους, τις τιμές του αίματος και την έλλειψη ανόργανων συστατικών και βιταμινών, κάτι που θα το κάνει αδύναμο και γκρινιάρης και επηρεάζει την ποιότητα του ύπνου. Αποτέλεσμα; Θα βρείτε τη νύχτα στο κρεβάτι, πεινασμένη, για να ρωτήσετε ποιος σας κάνει να σκεφτείτε ότι είναι μια ακόμη αποτυχία.

Επίσης επειδή όλα όσα δεν υπηρετείτε σε τίποτα: πιστέψτε με, κι εγώ έχασα όλα τα riprenderai όλα και δεν ζείτε στερώντας το φαγητό για πάντα. Για να χάσετε βάρος κατά τρόπο σωστό και να διατηρήσετε το νέο βάρος πρέπει να επιτύχετε ισορροπία. Στη συνέχεια, αξιολογήστε εάν πρόκειται για έναρξη μιας δίαιτας. Ναι, οδηγεί σε άμεσα αποτελέσματα, αλλά δεν διαρκεί! Και αυτό επιδεινώνει την κατάσταση. Είναι μια μάχη που χάνεται στην αρχή, δεν κερδίζει ποτέ. Έτσι, εστιάστε καλύτερα στη σωστή διατροφή για να επιλέξετε και να ακολουθήσετε.

Σχολιάστε