Πόσες φορές πρέπει να κάνεις σεξ την εβδομάδα;

Ποιος είναι ο ιδανικός αριθμός σεξ ανά εβδομάδα για μια σχέση; Ενώ πολλές μελέτες υποδεικνύουν τη συχνότητα τριών έως τεσσάρων φορές την εβδομάδα, ο πραγματικός μέσος όρος θα ήταν στην πραγματικότητα χαμηλότερος για πρακτική reasons.In αγάπη, δεν υπάρχουν ακριβείς κανόνες, και κάθε ζευγάρι ζει τη σχέση τους όπως κρίνουν κατάλληλο. Αλλά ποιος δεν έχει θέσει ποτέ αυτή την ερώτηση: πόσες φορές την εβδομάδα πρέπει να κάνετε αγάπη για να κρατήσετε τη φλόγα; Tracy Cox, χρονολόγηση εμπειρογνωμόνων και αρθρογράφος για την Daily Mail λέει ότι η συχνότητα είναι πιο κοντά σε πέντε φορές το μήνα από ό, τι δημοφιλείς πεποιθήσεις, όπως τέσσερις έως πέντε φορές την εβδομάδα.

Τα ζευγάρια ηλικίας κάτω των 25 ετών, ή νεότερα, συνήθως κάνουν σεξ πιο συχνά, αλλά αυτή η συνήθεια εξασθενεί με την πάροδο των ετών και η συνέχιση της παρακολούθησης από την υποχρέωση δεν βοηθά. Οι ερευνητές που ζητούν από τα ζευγάρια που κάνουν σεξ περίπου έξι φορές το μήνα για να διπλασιάσουν τη συχνότητα είχαν καταστροφικές επιπτώσεις στη σεξουαλική τους ζωή επειδή το απολάμβαναν λιγότερο λέει ο Tracy Cox.

Η έλλειψη σεξουαλικής εκπλήρωσης ήταν ένα πραγματικό φρένο στη λίμπιντο

1Δεν είναι λιγότερο ευτυχισμένη από άλλα ζευγάρια. Όσον αφορά τη διάσημη συχνότητα τριών έως τεσσάρων φορές την εβδομάδα , δεν θα ήταν ο συχνότερος μέσος όρος λόγω της καθημερινής ζωής (εργασία, παιδί). Υπάρχουν ακόμα ζευγάρια που βιώνουν αυτή τη στιγμή οικειότητας μία φορά την εβδομάδα. “Η πραγματικότητα είναι ότι αυτή είναι η κατηγορία στην οποία πέφτουμε περισσότερο”, εξηγεί ο Tracy Cox ο οποίος διευκρινίζει ότι ο αριθμός αυτός είναι ο πιο ρεαλιστικός και ότι υπάρχει τώρα έρευνα που αποδεικνύει ότι δεν είναι. ένα σημάδι “αποτυχίας σχέσης”.

Διάλογος για την κατανόηση των επιθυμιών και των αναγκών του άλλου. Πράγματι, ο διάλογος είναι το κλειδί για την ευτυχία όταν είστε ζευγάρι. Μια έρευνα που διεξήχθη στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2018 σχετικά με τη σεξουαλική ζωή των γυναικών έδειξε ότι η έλλειψη σεξουαλικής εκπλήρωσης ήταν ένα πραγματικό φρένο στη λίμπιντο και ως εκ τούτου συνδέεται στενά με τη συχνότητα της σεξουαλικής επαφής. Σύμφωνα με τη σεξουαλική θεραπευτή Kate Moyle, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι γυναίκες δεν αρθρώνουν τις επιθυμίες τους αρκετά.

Ωστόσο  γνωρίζουμε ότι όταν οι γυναίκες είναι ικανοποιημένες, ζητούν περισσότερα”, εξηγεί. Επομένως, η συζήτηση θα έπαιζε ρόλο στη σεξουαλική ζωή, ώστε να ξέρετε τι πρέπει να κάνετε. Αλλά το σεξ είναι επίσης θέμα υγείας. Και όταν πρόκειται για την υγεία, έχετε κάθε ενδιαφέρον να κάνετε σεξ. Πράγματι, πολλές αρετές αποδίδονται στη συνουσία, ξεκινώντας από το αντι-στρες . Ο οργασμός επιτρέπει την απελευθέρωση ενδορφινών οι περίφημες “ορμόνες ευχαρίστησης που οδηγούν σε σωματική και μυϊκή χαλάρωση.

Το σεξ θα προστατεύει επίσης από ορισμένους καρκίνους μέσω της εκσπερμάτωσης ή ακόμα και θα αποτρέπει τους καρδιακούς κινδύνους μέσω της συνεχούς σωματικής προσπάθειας και της βελτιωμένης κυκλοφορίας του αίματος. Επιπλέον, ορισμένοι ερευνητές έχουν δείξει ότι η αγάπη θα ήταν ένα πραγματικό όπλο κατά της γήρανσης θα αυξήσει την ανοσολογική αντίσταση και έτσι θα μειώσει τον κίνδυνο θνησιμότητας. Τέλος, το σεξ θα βοηθούσε στην πρόληψη επειδή προκαλεί τη σύσπαση των μυών του πυελικού εδάφους, που υποστηρίζουν την ουροδόχο κύστη και τη μήτρα.
Ακόμα κι αν μιλάμε για αυτό όλο και περισσότερο στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, το σεξ μεταξύ των γυναικών εξακολουθεί να είναι ταμπού.

Δύο γυναίκες που κάνουν σεξ

2Κατά τη διάρκεια μιας έρευνας Ifop που διεξήχθη για την ιστοσελίδα βίντεο ενηλίκων Référence Sexe, με τίτλο φαντασιώσεις γύρω από το σεξ μεταξύ των γυναικών, οι εμπειρογνώμονες εξέτασαν λεπτομερώς τις προτιμώμενες πρακτικές των γυναικών μεταξύ τους ή εκείνων που θα ήθελαν να δοκιμάσουν. . Για την έρευνα αυτή, 2001 άτομα ηλικίας άνω των 18 ετών, συμπεριλαμβανομένων 1051 γυναικών, ερωτήθηκαν μεταξύ 27 και 28 Μαρτίου μέσω ηλεκτρονικού ερωτηματολογίου. Αρχικά μαθαίνουμε ότι το 17% των ερωτηθέντων γυναικών απάντησε ότι είχαν ήδη ή θα ήθελαν να παρακολουθήσουν δύο γυναίκες που έκαναν σεξ.

Μεταξύ των τελευταίων, οι εμπειρογνώμονες της Ifop εξέτασαν έπειτα τα είδη των πρακτικών που θα τους ενθουσιάσουν περισσότερο για να δουν αν είχαν την ευκαιρία να έχουν αυτή την εμπειρία συγκρίνοντάς τα με τις φαντασιώσεις των ανδρών που αφορούν τις γυναίκες μεταξύ τους. Στην κορυφή των απαντήσεων το 55% των ερωτηθέντων επέλεξε “να δει μια γυναίκα να λαμβάνει ή να παρέχει μια άλλη γυναίκα”, όπως και το 72% των ερωτηθέντων ανδρών.

Στη δεύτερη επιλογή το 30% των γυναικών επέλεξε στο 30% να δει μια γυναίκα να χαϊδεύει ή να φιλάει τα στήθη μιας γυναίκας” ενώ αυτοί οι άνδρες ψήφισαν για την απάντηση να δει μια γυναίκα να διεισδύει στον κόλπο μιας άλλης γυναίκας και στην τρίτη θέση το 28% των γυναικών επέλεξε “δύο γυναίκες να φιλιούνται” ενώ το 52% των ανδρών ψήφισαν.

G-spot και σεξουαλική υγεία των ώριμων γυναικών

Γυναικείος οργασμός: υπάρχει όριο ηλικίας. Μια μελέτη που διεξήχθη από Αμερικανούς ερευνητές είναι τελική και αυτό είναι καλή είδηση για εσάς κυρίες, δεν υπάρχει όριο ηλικίας από το οποίο μια γυναίκα δεν φτάνει πλέον στον οργασμό. Στην πραγματικότητα, περισσότερα από τα δύο τρίτα που εξακολουθούν να είναι σεξουαλικά ενεργά λένε ότι φτάνουν στον οργασμό σχεδόν κάθε φορά που κάνουν αγάπη-μια αναλογία για να κάνουν τις νεότερες γυναίκες να ζηλεύουν. Ανεξάρτητα από τις ληφθείσες ιδέες, η εμμηνόπαυση δεν θα εμπόδιζε τη διέγερση του.

Τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας σύμφωνα με το Ifop δείχνουν ότι οι γυναίκες είναι πολύ πιο ενθουσιασμένοι με την ιδέα να δουν σεξουαλικές πρακτικές που δεν εκπροσωπούνται επαρκώς σε ταινίες ενηλίκων που “πολύ συχνά αποδεικνύονται καρπός μιας πολύ φαλλοκεντρικής σεξουαλικότητας  λέγεται ότι είναι ακόμα καλύτερη από ό, τι νομίζετε.  Δεν υπάρχει αμφιβολία γιατί έχουμε ξεχάσει ότι οι γενιές ακολουθούν η μία την άλλη και ότι οι γυναίκες άνω των 65 ετών σήμερα γεννήθηκαν το 1950 και είναι εκείνες που ήταν 20 ετών την εποχή της απελευθέρωσης των τρόπων στη δεκαετία του 1970.

Σχολιάστε